'Het gezicht is de ziel van het lichaam.'

Ik bied verschillende huidverbeterende gezichtsbehandelingen en deelbehandelingen, zoals harsen of verven van de wimpers. Met de producten van Sothys bied ik een behandeling die een fris, stralend uiterlijk geeft en je prettig laat voelen.

Sothys is een Frans schoonheids- en cosmeticamerk, dat al meer dan 70 jaar bekend staat om zijn knowhow en innovativiteit. De kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van huidverzorging en -verbetering zijn geschikt voor de vrouw, maar zeker ook voor de man. De producten zijn allemaal geproduceerd op basis van natuurlijke plantaardige ingrediënten, zijn dierproefvrij, milieuvriendelijk verpakt en voldoen aan de hoogste farmaceutische normen.

 

Huid verzorgende gezichtsbehandelingen

Basis gezichtsbehandeling (75 min) - Bij deze gelaatsbehandeling wordt een ontspannende anti-stress behandeling gegeven. Een heerlijke behandeling voor het gezond houden van uw huid. De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, epileren, zachte peeling of dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, masker, serum en crème. Inclusief 1 deelbehandeling naar keuze.

Heren behandeling (75 min) - Zeer ontspannende anti-stress gezichtsbehandeling met zuiverende werking, speciaal afgestemd op de huid van de man. De behandeling bestaat uit een reiniging van de huid, dieptereiniging en het verwijderen van onzuiverheden. Gevolgd door een serum en een crème. Natuurlijk mag de ontspanningsmassage van hoofdhuid, nek en schouders niet ontbreken.

 

Huid verbeterende gezichtsbehandelingen

Herstellende behandeling van de huid (50 min) - Een behandeling voor de gevoelige en overgevoelige huid. Ook voor acne, rosacea en de huid in de overgang. Deze behandeling kalmeert, herstelt en brengt de huid weer in balans.

Acnebehandeling (45 min) - Een zeer doeltreffende behandeling voor de acnehuid, deze zuivert en verwijdert onvolmaaktheden.

Stevige gezichtspeeling (45 min) - Deze glycolzuurpeeling verfijnt de textuur van de huid, voor een gladde huid met een onmiddellijke en stralende, gelijkmatige en heldere teint. De behandeling bestaat uit reinigen van de huid, scrub, glycolzuurpeeling, dieptereiniging, serum en crème.

Vocht inbrengende behandeling (90 min) - Hydraterende behandeling met een 3-voudige werking voor hydratatie is dit een zeer intensieve vochtbehandeling voor de huid. Gebaseerd op natuurlijke bestanddelen en biotechnologische werkstoffen maken de huid gladder en egaler en zorgen voor een optimale vochtbalans. De behandeling bestaat uit reinigen van de huid, zachte peeling, onzuiverheden verwijderen, crème modelage voor verbetering van de hydratatie, massage, modellerend masker, serum en crème.

Verjongende behandeling (90 Min) - Een verjongingsbehandeling welke rimpels en huidverslapping tegen gaat. Met behulp van specifieke ingrediënten en specifieke massage grepen krijgt uw huid een verjongingskuur.

Deelbehandelingen

Naast de huidverbeterende gezichtsbehandelingen, kun je altijd aanvullende deel behandelingen bijboeken of een van de deelbehandelingen* los boeken.

  • Harsen bovenlip
  • Harsen kin
  • Epileren
  • Verven wimpers
  • Harsen wangen

 * Combineer deze deelbehandelingen naar eigen wens.